Im- en export

Van Asselt Impex BV is gespecialiseerd in im- en export van alle soorten papier en karton. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij inspelen op de huidige markt en zo scherp in- en verkopen. Wij staan bekend als betrouwbare Paper Trader en Converter-Rewinder  in heel Europa en daarbuiten. Onze jarenlange handelservaring en uitstekende contacten in binnen- en buitenland maakt ons een betrouwbare en deskundige partner.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ermelo, centraal gelegen in Nederland. Het pand beschikt over een opslagcapaciteit van 2.000m². Diverse opslagmogelijkheden worden hierdoor gerealiseerd. Nauwe samenwerking met verschillende vervoerders bieden garantie voor snelle levering. In samenspraak wordt uw complete order binnen 24 uur verzorgd!

Wij kopen papier en karton op rol of in vellen in verkopen meteen door. Of kopen in en verwerken waarna het doorverkocht wordt. Wij doen zaken met diverse producenten  van  bijvoorbeeld papier, karton, tissue en non-woven. Onze afzet landen zijn onder andere: Nederland België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Polen , Oekraïne, Wit Rusland, Moldavië, Kazachstan en het Midden Oosten. Ook leveren wij courantdruk aan onder andere Egypte, Israël, Jordanië en Saudi-Arabië.

Foto 3 laden                  Foto 4 auto geladen